20. tammikuuta 2014

With the diamond girl

Tervehdys vaan tällä hetkellä aamu aurinkoisesta, mutta viileästä Englannista! Täällä on pieniä flunssan merkkejä ilmassa, perheen lapset oli molemmat viime viikolla kipeitä ja melkeen kaikki tässä talossa vähintäänki yksii. Itte en oo oikee osannu nukkua sen jälkeen ku oon takasi tänne Suomesta tullu, joka yö oon heränny kolmen ja viiden välillä aamuyöstä enkä välttämättä oo unta saanu enää uudestaan.. 
Noh kuitenki, viime perjantaina Eeku tuli meille sieltä Stantonista viettään viikonloppua :) Lievästi sanottanu syötiin hyvin, urheiltiinki, käytiin Lontoossa ja pubeissa. Oli aivan huippu viikonloppu!! <3


 Perjantaina käytiin pubissa syömässä ja saatiin sitte semmonen loistoidea että lähetään Milton Keynesiin luisteleen. Eekun autolla sit kruisailtiin sitte Miltoniin ja päästiin luisteleen tosi mahtavilla luistimilla ja nyt mulla on vasemmassa sisäsyrjässä maailman kamalin rakkula! Mutta hauskaa oli :) Takasi ku tultiin nii käytii lähipubissa yksillä ja tultiin meille kattoon leffaa.


 Lauantaina lähettiin sitte Lontooseen. Eeku ei siellä ennen ollu käynykkää nii käytiin vähä katteleen nähtävyyksiä ja sitte vietiettiin monta tuntia Oxford Streetillä shoppaillen. Sielläpä meillä vierähti päivä mukavasti ja illalla lähettiin sitte vielä pubeileen ja tavattiin Franziska ja Nathaki :)


Sunnuntai  sitte meniki laiskotellessa, katottiin leffaa mutta käytiin me kyllä käveleenki ympäri Leightonia! Ihana aurinkoinen ilma oli eilen nii kelpas käppäillä. Eeku sitte lähti joskus kaheksan aikaan meiltä, ennen sitä käytiin vielä pubissa syömässä ja skypetettiin Mattin kanssa. Aivan tosi ihana viikonloppu oli :)!
 

t
 Tännää aamupäivällä en ajatellu tehä oikeen mittään, kuha kerräillen voimia ku heräsin taas neljältä viime yönä. Jännä ku kuitenki viikonloppuna nukku iha suht hyvin :D En tiiä! No joo, normaali viikko ois taas eessä. Ei mitään jänniä suunnitelmia viikoksi ja viikonloppuna meen varmaan taas Mattin luokse :) Mukavaa viikkoa kaikille!!

4 kommenttia:

  1. ihan niinku alkusyksy, ei yhtää talvi !! ja OMG miten Lontoossa vieläki noita jouluvaloja, kauan ne pitää niitä? ;O Säähä voisit alkaa jo suomentaa ton Matin, unoha se yks T, se on niin tönkköö.. ja onhan tuo teijä juttuki niiiiin official :DD muistappa ostaa mulle primarkista niitä keittiöpyyhkeitä, lisää niistä skypessä.
    hauskoja päiviä, täällä on -20 ja lunta sataa <3<3<3
    skype joku päivä <3

    VastaaPoista
  2. Kiva kun Eeku pääsi tulemaan ja saitte viettää mukavan viikonlopun Suomi-kaverin kanssa :) Nyt koitat rentoutua ja saada nukuttua jotta voit nauttia viimeisistä kuukausista siellä :) Reilu kuukausi ja Eve tulee :)

    VastaaPoista
  3. Seurusteletteko te Mattin kanssa? (: te ootte varmaan tosi söpö pari!

    aupair uneksija

    VastaaPoista