24. heinäkuuta 2013

Time flies

Huh hellettä, viimiset kolme viikkoa täällä on aivan mielettömän kuuma. Kunnon helleaalto iski tänne mikä on siis aivan mahtava juttu ku olin valmistautunu sateiseen kesään mutta alkaa jo pikku hiljaa olla melko tukalaa :D Maanantaina täällä oli +33 varjossa ja auringossa mittari oli jotaki +40 luokkaa.. Nooh ei saa valittaa ku kerranki paistaa ;)



Mittään jännää tän helleaallon (ja pikku-prinssin syntymän!!) lisäks täällä ei oo oikeestaa tapahtunu, perus arki ja elämä on jees! Paitsi että tänä viikonloppuna me aletaan muuttaan isompaan taloon, pysytään kuitenki täällä Leighton Buzzardissa :) Sitte pian Tanskan mummi lähteeki kotiin ja sitte se arki vasta kunnolla alkaaki. Kuitenki siinä elokuun alussa host-perhe lähtee kahen viikon lomalle Tanskaan niin mullaki on sitte kahen viikon loma täällä ja ekaksi viikoksi isi ja äiti tullee meille asustaan <3 Toiselle viikolle ei oo vielä mittään suunnitelmia, oon miettiny että voisin ehkä lähtä moikkaan viime kesän host-perhettä sinne Torquayseen (vai miten lie taipuukaa :D) Mutta sinne on vielä aikaa nii sitä kerkee miettiä sitte :)

Pimm's !



 Nää lapset kasvaa kyllä aivan älyttömän nopeesti, Matilda selvästi oppii joka päivä vaa lisää ja lisää uusia sanoja ja puhetta riittää ja Lukas isona poikana syö jo puuroa & pottuja ja kääntyilee itte mahalleen. Ihania pikkusia <3


ei selvästikkää oikeen tykkää ku kesken hyvien unien herätetään :(
 Hullua että kohta on jo elokuu! Aika menee niiiin nopeesti ettei sitä tajuakkaa. Ei mulla muuta, palataan taas ja pian nähdään tytöt!


                                                          Uus lemppari, kuuntele :)



2 kommenttia: