16. toukokuuta 2013

Läpäläpä

Heippa ihanaiset! Tää viikko on kyllä ollu jotenki aivan mahtava vaikkei oikeestaan mitään sen kummalisempaa oo tapahtunu. Okei no pikku kiukunpuuskat tuli pari päivää sitte mutta muuten oon vaa ollu hymy huulilla koko viikon :) Oli kiva kuulla että Suomessa oli kivat, aurinkoiset ilmat ku täällä mä värjöttelin sateen ja kovan tuulen keskellä 




Mutta niinhä se meinaa vähä täällä englannissa sadella, ihan ku en siitä ois tietonen :D No joo anyways arvatkaa vaa onko yhtään mitään kerrottavaa, ei. Mieli kyllä tekis vaikka mitä tänne pölistä ja jaaritella mutta en mie iha turhaa tänne jaksa alkaa jauhamaan hehe.


 MUTTA maailman paras asia ikinä; vihdoin mieki nään MM-pelit omalta koneelta
maailman isoin peukku jääkiekolle



Tein viikkosiivouksen poikkeuksellisesti jo tänään ku huomenna tullee isovanhempia tänne sunnuntain ristiäisten takia :) Sain tosiaan maanantain vapaaksi ja lähen käymään sillon Portsmouthissa :) Viikonlopun jälkeen vois ehkä kirjottaa jotaki vähä mielenkiintosempaa ku tämmöstä arkijorinaa.. Ajattelin viettää oikeen rentouttavan illan jääkiekkoa katellessa (kanada-ruotsi, ah jääkiekkoa) Hauskaa viikonloppua :) pusmoi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti