12. toukokuuta 2013

Weekend

Hola hola! Tänä viikonloppuna oonki tehny kaikkea kivaa! Torstaina mulla tuli aivan älytön kurkkukipu ja host-äiti meinas että nielutulehushan se on, koko tää perhe on sen sairastanu tässä lähiaikoina. Noh ei siinä mitään, buranaa naamariin ja kivusta viis! Perjantaina sain vähä armoa kipuun ja siivouspäivä siirrettiin ens viikolle, parempi ehkä niin ku ens viikon sunnuntaina on pikku-Lukaksen ristiäiset nii siivoon sitte ens viikolla parina päivä ja teen vähä paremman siivouksen :)

äitin lähettämä piristysposti & vitamiinien popsimista

Perjantai käytiin sitte bilettämässä Milton Keynesissä Wonderworldissä :) Iltapäivänä vielä arvoin että lähenkö ku oli vielä vähän kippee olo mutten kyllä kadu hetkeäkään että lähin! Meillä oli tosi kiva ilta siitäkin huolimatta että ne oli läksiäisbileet. Ja tosiaan joku brittipoika luuli mua skotlantilaiseksi "aksenttini" perusteella... :DD


bank holidayn shoppailut mahtavassa seurassa ja tällä porukalla oltiin myös bilettämässä <3


Lauantaina sitte uskaltauduin tatuioijan tuoliin kolmatta kertaa!! Koska kaikki kuitenki kyselee että sattuko nii ei, ei sattunu :D Enemmän kai se asento sattu missä piti se reilu tunti olla, meinas vähä krampata jalat sen jälkeen. Eilinen iltapäivä ja ilta meniki sitte vaan kotosalla hengaillessa, kävelyllä JA vietin ihania skype-hetkiä! :)



siinä uutuus, unisieppari josta tuli aivan täydellinen!!


Tänään en ookkaan sitte mitään kummallista tehny tai tekemässäkään :) Ens viikkoki sitte sujuu taas samalla kaavalla niinku edellisetki ja sunnuntaina sitte ne ristiäiset :) Siinä tälleen pikasesti mun viikonlopusta! 


eilen satteen jäläkeen

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ VARSINKI OMA MAMMA

ISO PUSU SUOMEEN


6 kommenttia:

  1. Vauu tuo unisieppari on tosi siisti ja tarkka!! Lähikuvasta huomaa kui hyvin tehty :) -jansu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli kyllä tosi hyvä se tekkeen se nainen kellä kävin :)

      Poista