8. syyskuuta 2013

And another week passes by

Niin mukava viikko ja varsinki viikonloppu takana! Sain tossa viikon mittaan kuulla että täällä Leightonissa asuu mun ikänen aupair tyttö Ruotsista ja tavattiin sitte hänen kanssa perjantai-iltana. Kiva tietää että täälläki asuu aupaireja nii ei aina tarvi kovin kauas lähtä kavereita näkemään vaikkei Milton Keynes nyt nii kaukana ees oo :D Käytiin parissa pubissa ja hyvään aikaan satuttiin niihin menemään ku Englannilla oli just jalkapallopeli menossa nii jokanen pubi oli ihan täynnä porukkaa.

Eilen aamupäivästä näin sitte toista täällä Leightonissa asuvaa kaveria lounaan merkeissä tossa meijän kylän keskustassa ja illalla menin Milton Keynesiin synttäri/läksiäis-partyihin. Vanhoja tuttuja ystäviä pääs näkemään joitten kanssa ei oo pitkään aikaan päässy viettään aikaa. Tosi kiva (lue kostea) ilta kaiken kaikkiaan vaikka oliha se aika haikeeta ajatella että taas yks kaveri lähtee pois mutta toisaalta sain tutustua kahteen älyttömän mukavaan uuteen aupairiin joitten kanssa varmasti tullaan pitämää hauskaa yhessä! Sovittiin tän mun lähtevän kaverin kanssa että joku kaunis päivä tulevaisuudessa mennään käymään toistemme luona, Tsekissä en ookkaa koskaa käyny nii nyt ois hyvä syy mennä! :)


                          

Tää päivä onki sitte vaa menny kotona ollessa. Yöllä ku tulin kotiin nii fiksuna laitoin korvatulpat ku aloin nukkuun nii sitte heräsin ja katoin kelloa nii huuups se oliki jo 14:44, aivan taju kankaalla nukkunu ku ei oo kuullu mitään mitä muualla talossa tapahtuu :D Noooh iha hyvä vaa että sai nukuttua, eipähä tullu univelkaa! Loppuiltapäivänki aijon vaa löhötä ja kattoo leffaa, ei sen kummempaa jaksa alkaa nyt tekemään. Kattoo nyt sitte mitä ens viikko tuo tullessaan, toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu! :)

xxxxx A

2 kommenttia:

  1. minkä ikäinen oot? sorry en jaksanut selata koko blogia. kauan oot nyt englannissa? ite oon kanssa yrittänyt päästä au pairiksi mutta kaikki kusee ajoituksiin, haluaisin tulla keväällä hyvissä ennen pääsykoetta takaisin mutta kaikki perheet haluavat jonkun kesäkuulle saakka :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon 18, täytän 19 :) oon ollu nyt melkee 5kk ja vuojen päivät oon. onpa harmi, ootko kattonu semmosia perheitä jotka ettii 6kuukaudeksi aupaireja? :)

      Poista