15. syyskuuta 2013

We'll be counting stars

Hello sweethearts! Arki kulkee samaan tapaan ku aina ennenki, viikonloput tulee vastaan aina vaan nopeempaa ja nopeempaa. Englanti on nyt vihdoin alkanu näyttää luonnettaan sadekuurojen merkeissä ja oikeesti, mua ei haittaa yhtään! Syksy saapuu vihdoin tännekki :-) (ja syysflunssaa on ilmassa...)
Perjantai iltana taas sai kokea ilon ja surun sekasia fiiliksiä, ei oo mitään parempaa ku nähä & puhua kuuen parhaimman ystävän kanssa yhtäaikaa skypessä mutta toisaalta kuin haikeeta se onkaa! Harvinaista herkkua ja erittäin hyvä tapa tappaa ikävää :) Mulla on kahen viikon "joululoma" 21.12.-04.01.2014 nii pääsen viettään sitte laatuaikaa suomen maallaki, onhan siihen vielä joku tovi aikaa mutta kuitenki! :) Mami ja sisko varas matkat tänne ja KUUKAUEN päästä sitte pääsee viettään äiti&tyttäret-viikonloppua



Eilen lähettiin sitte Nathan (ruotsitytön) kans Milton Keynesiin bilettään :) Meitä oli tarkotus tulla neljä tyttöä mutta tsekit sitte syystä ja toisesta ei päässy tulleen mutta meillä oli tosi kivvaa kuitenki ja tuli todistettua ettei se ruotsin opiskelu oo ihan turhaa ollu :D Käytiin eka pubissa täällä Leightonissa syömässä ja sitte suunnattiin baariin. Otin kameranki mukaan että otan siellä kuvia mutta on kyllä niin julkasukelvottomia että huhhuh :DD Noo kuitenki tässä muutama räpsy eiliseltä;



cherrylemonade

Skandinaavit liikenteessä ;)

                                      


Ei kai tässä mitään sen kummempaa, lyhyen yön jälkeen voisin mennä jo nyt nukkuun (kello on siis vartin yli kuus..) mutta pitää ehkä keksiä jotaki etten sitte herää aamuyöstä ja luule että on aamu :D Ens viikko onki vähä erilainen ku host-isä lähtee Tanskaan mutta eipä se nyt nii kauheesti kuitenkaan normaalista poikkee, lasten kanssa puuhaillaan sitte nukkumaan menoon asti ku yleensä viiden jälkeen alan tekemään omia hommia. Yks viikko taas vierähti aivan sika nopeeta, huomenna sitte taas uuden viikon kujeet eessä:-)



pusipusi, Annamari



4 kommenttia:

  1. Kuvien perusteella teillä on ollut kiva ilta ;)
    Tosi kiva kun sait uuden ystävän Leightonista
    33 yötä <3

    VastaaPoista
  2. Paljonko saat siellä palkkaa viikossa? :) onko sun host-perhe siis ihan brittiläinen vai tanskalainen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saan palkan kuukausittain ja saan £300 :) mun host-perheen isä on tanskalainen ja äiti suomalainen, host-isä käy paljo työreissuilla tanskassa :)

      Poista