20. syyskuuta 2013

Time is eternity

Mulla oli äsken mielessä vaikka mitä mitä tänne kirjottaa mutta mutka alakerrassa sai mut sitte unohtamaan mitä ne asiat oli.. Noo oli mitä oli, ei mulla oikeestaan mitään tärkeetä tai sen kummempaa taaskaa oo mutta ajattelin teijän iloksi vähä läpättää tänne :) Oon jo aivan fiiliksissä joulusta, äiti oli varannu mulle jo lennot Suomeen (21.12.-04.01.2014)!! Sitte rupesin ajatteleen, että ku sinne tuun nii edellisen kerran Suomessa olin joku puol vuotta sitte :o Apuaa mitä ihmettä. Ja itseasiassa tännään tullee 5kk täyteen täällä oloa. HÄÄÄH voitteko uskoa, mihin se aika on oikeesti menny??
                                  

                                  How much people mean to you | via Facebook

 "We're all traveling through time together
Every day of our lives
All we can do is do our best
To relish this remarkable ride"

Nii ja siis maanantaista torstaihin host-isä oli siellä Tanskassa ja poikkeuksellisesti iltapäivälläki tai siis illalla (en tiiä mitä aikaa se on) nii puuhailin lasten kanssa ja autoin host-äitiä iltapuuhissa ja laittaan lapset nukkuun. Ja sitte taas päästään tähän ku en vaa oikeesti voi käsittää miten nopeeta viikot menee, tää on ihan hulluutta! Tännää taas on siis perjantai, viikonloppu eessä ja sain host-isältä pikku yllärin tänään, nimittäin suklaarasian :-)


 Viikolla äitiltä tuli kunnon talvestaselviytymis-pakkaus Suomesta, kaulahuiveja ja paksu neuletakki, karkkia tottakai ja lämmintä mieltä! Hullun kallis paketti oli lähettää, mutta nää tulee tarpeeseen, kiitos äiti siis näistä <3


 Viikonlopulle on jonku näkösiä pieniä suunnitelmia, mm. huomenna pietään leffailta Nathalla ku niillä ei oo lapset kotona, tulleeki tarpeeseen tommonen oikeen rentouttava, höölo ilta vilttien alla teekupin ja mässyjen kera :) Sunnuntaina ois tarkotus mennä Lontooseen shoppaileen ja  nähä serkkua siellä, VIHDOIN saan mun puhelimen takas, voi tätä ilon määrää!! Kyllähän tolla vanhalla samsungillaki selviäis mutta kyllä mie tarvin sen ku ei jotenki ossaa tuolla kameralla ottaa kuvia saati kantaa sitä mukana, puhelin ainaki varmasti kulkee mukana kaikkialle. Jaaaa tännään illasta nään ehkä yhtä vanhaa tuttua täällä Leightonissa :) Ei sen kummosempia suunnitelmia mutta ees jotaki! Host-isä lähti hakkeen lapsia tarhasta nii meenki laittaa huoneet nukkumiskuntoon, palataan taas kun/jos mulla jotain kivaa kerrottavaa joskus teille ois. Hihi hauskaa viikonloppua <3

“Time is free, but it's priceless.
 You can't own it, but you can use it. 
You can't keep it, but you can spend it. 
Once you've lost it you can never get it back.”

6 kommenttia:

  1. Heippa! Pakko sanoo, tosi kiva blogi sulla:) Eksyin tänne ja innostuin lukemaan kerralla kaikki sun postaukset läpi. Oon itekkin harkinnut aupair-vuotta briteissä ja sain jo paljon kaipaamaani lisätietoo tätä kautta! Jotenkin ei mun silmiin sattunut, miten sä oot löytäny tän sun perheen missä oot? Et vissiin ole minkään järjestön kautta vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onpa kiva kuulla että tykkäät ja suosittelen ehottomasti lähetemään, onha tää tähä asti ollu jo melkonen kokemus :)En tosiaan oo minkään järjestön kautta, liityin aupairworld.net sivustoon ja sitä kautta löysin perheen jossa nyt asustelen eli sitä sivua suosittelen jos alat perhettä ittelles ettiin, se on ihan ilmanen ja selkee sivusto :)

      Poista
    2. Selvä, kiitti tiedosta!:) Menikö sulla kauan että löysit itsellesi sopivan perheen?

      Poista
    3. Jos en nyt ihan väärin muista nii mie liityin sinne sivulle loka-marraskuussa ja uuen vuojen jälkeen jo tiesin että tänne perheeseen tuun eli semmonen pari kk :) tiiän pariki tyyppiä joilla oli menny puoliki vuotta perheen ettimisessä mutta on myös semmosia jotka on löytäny alle kuukaudessa :)

      Poista
    4. Okei, kiitti tosi paljon että jaksoit vastailla! :-)

      Poista
  2. Hyvä, että paketti tuli perille :) Kuukauden päästä olemme siellä<3

    VastaaPoista