29. syyskuuta 2013

Huhuu, kuuluko?

Mistähä sitä sitte alottas. No ensinnäki viime sunnuntaina näin mun serkkua Lontoossa, syötiin lounasta yhessä ja hengattiin hänen kämpillään. Helpottavaa tietää että mulla asuu tuki ja turva kuitenki lähellä vaikken Suomessa ookkaa :) Kävin samalla reisulla ostamassa itelle talvitakin ja muuta pientä kivaa mutta mun su-ma yö ei ollu kiva. Joku ihme virus varmaa ollu liikkellä ku sen yön sai valvoo vessanpönttöö halaillen. Ai että. No se meni kuitenki äkkiä ohi niinku koko viime viikko!
kattokaa nyt miten söpöjä nää on! ♥♥
Eilen lauantaina vietettiin kunnon tyttöjenpäivä Nathalian kanssa, käytiin ensin Bletchleyssä shoppailemassa ja IKEASSA ostaan irtokarkkia. Kuten varmaa tiiätte että ikeassa on aina se "kauppa" mikä myy ruotsalaisia tuotteita nii sielläkin oli kaikki lihapullista ja puolukkahilloista glögiin ja julmustiin!

Pariksi tunniksi tultiin sitte shoppailureissun jälkeen levähtää ja kaheksan aikoihin nähtiin tuolla kylillä ja mentiin semmoseen pubiin missä ei olla ennen käyty. Se näytti niin semmoselta "hienolta" ja kalliilta paikalta että eka mietittii että mennäänkö ees mutta onneks mentii! 10 jälkeen sinne alko virtaan ihmisiä ja pian siellä oli kunnon dancepartyt menossa dj:n kera :D Aivan super hauska ilta, molemmat oltiin iha innossaan siitä että tavallaan tommonen pikkunen "klubi" löyty täältä Leightonistaki ettei aina tarvi lähtä Milton Keynesiin jos haluaa tanssia.

Fishbowls £6 kipale, niiiin hyvää!
Eilen suomen mummi tuli tänne ja hän on täällä viikon ku host-isä lähtee maanantaina työmatkalle.  Oli kyllä ihana nähä se riemu ku mummi ja lapset taas näki toisensa :) Tälle päivälle ei oo mitään sunnitelmissa muuttaku hölläilyä ja skype, onhan sentää sunnuntaaai. Iltalenkinvois heittää ku ilma näyttää kivalle ainaki nyt. Ja kuten ei koskaan muullonkaan nii ei mulla taas tän enempää, anteeksi taas tylsyyttävä jaaritteluni :)



Au revoir, palataan taas!! 
Annamari x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti