27. lokakuuta 2013

Easy like a sunday morning

NIIN HÖÖLI viikonloppu takana! Perjantaina työpäivän jälkeen menin Nathan luokse ku suunnitelmissa oli lähtä pubiin illalla. Laitettiin ruokaa sen host perheelle ja sitte mentii yläkertaan läyhään ja laittautuun. Kymmenen aikaan nähtiin Franziska, saksalainen aupair täältä Leightonista, tuolla kylällä ja mentiin siitä sitte pubiin. Illan aikana seilattiin kahen eri pubin väliä ku tuntu ettei missään oo kettään :D Oli kyllä tosi kiva ilta ja ihana oli tutustua taas uuteen ihmiseen! Nähtiin Franziskan kanssa tännään aamulla ja käytiin syömässä english breakfast ja käveltiin vähä ymäpäriinsä kylällä :)


Lauantain mie sitte vietin Lontoossa. Käytiin kaverin kans syömässä lounas Covent Gardenissa ja sitte kaato sateessa käveltii Charing Crossille ja hypättiin junaan joka vei meijät Kentiin, etelä Lontooseen. Juna-asemalta sitte ajettiin varmaa 20min kaverin kodille, maailman kapeimpia teitä keskellä mettää eli kirjaimellisesti keskellä ei mitään :D Mutta niitten talo oli kyllä niiin ihana ja aivan älyttömän ihanalla paikalla :) Katottii sitte rugbya telkkarista (tarkotus oli mennä kattoo joku peli lontoossa mutta ei menty ku sato) ja kuha vaa hengailtiin. Äärettömän rento päivä, just semmonen mistä tykkää! Parasta on ku ei oo kiire mihinkään ja voi vaa olla hyvässä seurassa :)

Ei kuulosta kovin tapahtumarikkaalta, eihän? Mutta eihä viikonloppujen aina tarvi ollakkaa. On tullu mentyä ja tultua nytte parin viikonlopun aikana nii oli tää nyt vähä rauhallisempi ku muut. Kuvasaldo on nyt säälittävän vähäinen.. Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu ja toivottavasti on kaikkea kivaa tiedossa. Kivvaa sunnuntain jatkoa <3 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti