24. lokakuuta 2013

London weekend with mum and sis

UH miten ihana pidennetty viikonloppu vietetty mamman ja siskon kanssa :) Mie en kertonu siskolle että sain perjantain vapaaksi ja oisittepa nähny sen ilmeen ku olinki lentokentällä niitä vastassa! Meijän hotelli oli West Hampsteadissa, tosi söpö ja aika iso huone omalla pikku keittiöllä ja kylppärillä, jonku 5min kävelymatkan päässä underground asemalta. 



Perjantai-iltana mentiin Covent Gardeniin syömään dinneri ja käytiin kävelemässä Southbankilla. Lontoo on kaunis päivisin mutta vielä sata kertaa kauniimpi iltasin!!






Lauantai aamusta suunnattiin Oxford Streetille ja pari tuntia siitä aamusta vierähtiki Primarkissa :D Muutama ihana löytö tuli tehtyä ja lauantaita jatkettiin pubeilun ja hyvän ruuan merkeissä. Meijän oli tarkotus käydä musikaalissa/Warner Bros studiolla mutta ei me sitte kumpaakaan raaskittu lähtä mutta tärkeintä oli että sai vaa olla ja viettää yhessä aikaa :)




Sunnuntaina aamusta käytiin vielä uueastaan Oxford Streetillä ku sisko halus käyä kattoo oisko sen kengistä tullu kokoa mutta kaikkee muuta paitsi ne kengät löyty. Käytiin kiertelemässä myös Harrodsilla! Kolmen aikaan alettiin sitte suuntaan meille päin tänne Leightoniin. Matilda oli aivan innoissaan ku me tänne tultiin ja se alko sanoon mun äitiä mummiksi ja siskoa se kutsu nimellä "the other one" :D Sunnuntaina oli myös mun 6kk päivä täällä oloa, en käsitä miten nopeeta aika on mennykkää! Sain host perheeltä ihanan kortin ja syötiin sen kunniaks muffinsseja :)

Maanantaina ja tiistaina äiti ja maria näki sitte vähä että millasta mun arki täällä on. Ja tosiaan maanantaina aamulla mentiin siskon kans ottaa tatuoinnit tohon kylälle! Niin ihanat pienet rusetit otettiin mutta kuitenki niillä on iso merkitys molemmille :) Maanantai iltana käytiin täällä pubissa syömässä ja tiistai aamuna käytiin kattoon kylällä markkinoita. 5 päivää kyllä meni aivan liian noppeeta!

to infinity and beyond <3
Eilen sitte sain nukkua pitkään ku ei tarvinnu "alottaa työt" ku vasta yhen maissa ja autoin sitte laittaan lapset nukkuun ku host isä oli pitempään Lontoossa. Lapset ku heräs päikkäreiltä nii lähettiin käymään mead open farmilla eli siis semmosella farmilla missä on lehmiä ja lampaita ymsyms. Lapset ei vaa oikee innostunu niistä eläimistä ku ne oli nii pirun kova äänisiä nii mentii sitte leikkiin semmoseen leikkipaikkaan. Illalla nähtiin Nathan kanssa kylällä ja käytiin kaakaolla yhessä pubissa. Ei oltukkaa nähty Nathan kanssa pitkään aikaan ku silläki oli porukat käymässä nyt viikonloppuna ja ens lauantaina sen poikaystävä tullee tänne. Oli kiva läyhätä ja vaihaa kuulumiset :)




Mutta eikai tässä sen kummepaa, perjantaina mennään Nathan kanssa pubeileen mutta muuten viikonlopun suunnitelmat on ihan auki :) palaillaan!!

2 kommenttia:

  1. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa ... :) Oli kyllä tosi kivat päivät, aika vaan meni jälleen kerran liian nopeasti. Ihana oli nähdä myös miten sinun arki toimii :) On sinulla ihanat, suloiset lapset siellä hoidettavana. Suukkoja <3

    VastaaPoista
  2. oli kyllä niin ihanaa, mietin jo nyt mihin rakoon voisin ennättää tulla vielä käymään ennen kun lähdet.. :)

    VastaaPoista