30. marraskuuta 2013

Christmas is coming!

Taas yks kuukausi menny hullun nopeeta, kohta tää vuosiki jo loppuu! Koko viikon oon ollu kipeenä, pieni lämpö ollu päällä koko ajan mutta hyvin selvis ku söi lääkkeitä ja eilen oliki eka päivä ku kuumetta ei ollu enää ollenkaa. 

Täällä Leightonissa alkaa näyttään jo ihanan joulusalta, eilen kylällä sytyttettiin jouluvalot ja sen perään oli ilotulitus. High Street on tän koko viikonlopun täynnä pieniä kojuja, joista voi ostaa kaikkee joulukrääsää ja maistella erilaisia ruokia. Siellä on kans muutamia "tivolilaitteita" pienimmille, pieni maailmanpyörä, törmäilyautot ja karusellit! Mentiin sinne eilen koko host perheen kanssa ja mä jäin sitte vähä myöhemmäks sinne ku näin Nathan siellä.
Eilen illalla sit mietin et kui ihana on ku saa nukkua nii pitkään ku haluaa ku ei oo mitään suunnitelmia mutta kuinka kävikää, heräsin kuudelta enkä enää sen jälkee unta saanukkaa!
 No ei se mitään, makoilin sängyllä sit yheksään asti vasta ku nousin ylös :D Tänäänki kävin katteleen mitä kylällä näky ja tapasin Nathan siellä kans. Oli yllättävän kylymä ilma mutta ei se paljoo haitannu ku oli lämpimät kaakaot käsissä :) Sinne kylälle oli rakennettu myös lava jossa sitte jotku ihmiset esiinty ja joskus viiden aikaan siellä alko "Leighton's Got Talent" ja jäätiin sitte niitä laulajia hetkeks kuunteleen. Kotiin ku pääsin nii suoraan vaa skype päälle ja siinäpä tää ilta onki vierähtäny!

heräsin aamulla tämmöseen näkymään, ei hassumpi!



 Huomenna onki luvassa ihana Lontoo-päivä serkun, tädin ja mummin kanssaOon aivan rättipoikkiväsyny vaikkei kello oo ku vähää vaille 10 mut heräsin nii pirun aikasin.. No pyjamat päälle ja joku leffa pyöriin :) Huomenna myös ekan joulukalenterin luukun avaus, alotaan vaa numerosta 19 nii se toimiipi mun aamukampana ;)

HOLD ON 20 DAYS TILL I'M COMING HOME ♥ 
 


3 kommenttia: