3. marraskuuta 2013

You light the spark in my bonfire heart

Oh well hello, it's November! Vihdoin ja viimein pääsin todistamaan oikeita karkki tai keppostelijoita ku täällä vietettiin halloweenia. Lapsetki puettiin halloween asuihin torstaina, meiltä täältä tarhaan lähti pikku tiikeri ja söpö senorita :)


Kävin keskiviikko iltana taas Lontoossa moikkaamassa paria kaveria. Lontoosta tulee koko ajan vaa enemmän ja enemmän joulunen, isot jouluvalot koristaa jo monien kauppojen edustoja Oxford Streetillä ja isot jouluvalot roikkuu talojen väleissä, Winter Wonderlandia on alettu jo pystyttään Hyde Parkiin ja Somerset Houseen nousee luistelurata kovaa vauhtia! Satuin just lukeen uutisista että Harrodsilla oli ollu joulukulkue tänään.. Joo no nyt on kuitenki marraskuun alku mutta en yhtään ihmettele että Lontoon sanotaan olevan yks joulusimmista kaupungeista! Musta on kyllä ihanaa, että saan viettää sitä joulunaikaa täällä vaikka veikkaan että meno voi olla vähä päätöntä täällä päin.. Mutta sitte on kiva tulla hulinan keskeltä rauhottuun ja nauttiin Suomeen :)

kuvat weheartit
 
Tuuli puhaltaa, sade ropisee ikkunaan ja raketit paukkuu pihalla. Tiistaina Englannissa vietetään Guy Fawkesin yötä (bonfire night) ja sen kunniaksi porukka ampuu raketteja täällä tän viikonlopun aikana, ainaki meillä päin! Tännään kävin Adrin kanssa Lutonissa shoppailemassa. En ookkaa ennen käyny siellä, sieltäki löytyy melko iso ostari jossa sitte tuli koko päivä vietettyä ja muutama kiva juttu lähtiki matkaan! Illan oonki rauhottunu kotona skypen äärellä ja kuha vaa ollu. Huomiselle ei oo mitään suunnitelmia muuta ku pitkä, ihana, rentouttava lie in!


Näitä biisejä kuuntelen nyt käpertyneenä viltin alle. Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu ja kivoja päiviä tiedossa, mulla ainaki on!


 Good night my sweethearts xx


2 kommenttia:

  1. Kirjotit aivan ihanasti tuohon edelliseen postaukseen missä kerroit kasvamisesta yms <3 Ihana ku tykkäät vielä olla siellä :) siellä on kyllä varmasti niiin ihanan näköstä varsinki nyt joulun aikaa ku on kaikkia koristeita, ota paljon kuvia ;) see you soon!! -janette

    VastaaPoista