10. marraskuuta 2013

Erilainen marraskuu

Tuntuu niin hassulta, marraskuun toinen viikonloppu, isänpäivä, eikä täällä oo talvesta tietoakaa.Okei no ilmat alkaa pikku hiljaa kylmeneen silleen ettei melkeen ilman hanskoja tarkene ulos mennä mutta nahkatakilla hyvästi pärjää. En tajua näitä paikallisia brittejä että mitä ne ajattelee ku ne ulos lähtee, toisilla on lähestulkoon toppavaatteet karvalakkia myöten päällä samalla ku toiset kulkee sortseilla ja hupparilla... mitä?? No joo, näyttääkö ees marraskuulta?





Tää viikko oli vähä väsyttävä ja tuntu toooosi pitkältä ku Lukas tuli viime viikonlopusta kippeeksi nii se raasu ei menny tarhaan vasta ku torstaina. Ei siis paha viikko ollu ollenkaa, väsyttäny vaa normaalia enemmän ku ei oo tottunu siihen että jompikumpi lapsista ois kotona koko päivää :D Lauantain vietinki sitte kaverin luona Kentissä, siellä kaiken metän ja hiljaisuuden keskellä :)



Mulla on tullu tämmönen "postaan kerran viikossa"- tapa vaikkei mulla mitään kummempaa asiaa ookkaa mutta kuha nyt jotaki kuvia ees teijän iloksi tänne laittelen :D Ehkä mulla joku kerta ois jotaki mehukkaita juttuja tänne kirjotettavaks.. :) Mutta ei kai tässä, uutta viikkoa kohti!

 Isille isot isot pusut ♥♥♥♥





1 kommentti:

  1. Erilainen marraskuu myös kotisuomessa, vettä tulee ja nurmi vihertää ;) Reilu viisi viikkoa kun tulet kotiin <3 Toivotaan että silloin saadaan nauttia myös lumesta ja talvesta.
    Laittamasi kuvat on kuin kesällä otettuja :)

    VastaaPoista