15. marraskuuta 2013

I'm still waiting for the snow to fall

Ilmat viilenee mut aurinko paistaa, talvi tekee hitaasti tuloaan! Nää ilmat on kyllä kruunannu mun ihanan rennon viikon, Suomen mummi on ollu taas kylässä ja luonnollisesti hän on halunnu lasten kanssa puuhailla nii paljo ku mahollista joten mun osa tällä viikolla lasten kanssa on ollu suht vähäinen. Mut toisaalta se kompensoi viime viikkoa ku Lukas oli kotona kipeenä. Sydän sykkii riemusta ku ens viikon sääennuste näyttää jo muutamaa pakkasastetta, mihinkä sitä pohjosen tyttö muuttuis, talvi on vaa nii ihanaa aikaa!
MIKSEI TÄÄLLÄ VOI NÄYTTÄÄ JO TÄLTÄ??
 Tasan viiden viikon päästä mie lennän Suomeen. Ootan joulua tällä hetkellä enemmän ku koskaan aikasemmin, haikailen jo päästä luisteleen ja lautaileen, kattoon kärppäpelejä ja ihmetteleen paukkupakkasia ja revontulia. Hassuu kui sannoin aina ennen tänne lähtöö ettei Oulua paljo tuu ikävä mutta mitenkä on nyt. Tai no okei, ei Oulua sinällään oo ikävä mutta on sinne kiva tulla kohta takas pikku visiitille :) Onneks viikot mennee aika nopsaa täällä ja nopeempaa kai ne menee siks ku tietää että on jotaki mitä oottaa. Odottamisen arvoisia asioita tiedossa siis, nimittäin rakas Eeku muuttaa Englantiin aupairiksi tossa kahen viikon päästä ja vaan tunnin ajomatkan päähän!! Oon aivan mielissäääääään, Jäälin tytöt vallottaa tän maan ;) Mun mummi ja tätiki tullee käymään täällä tän kuun lopussa ja heijät ja Lontoossa asuvan serkkuniki sitte nään joulukuun alussa! Niin kivaa :) 
                               

                            keep calm and wait for christmas

Mulla on ens viikon keskiviikko vapaa päivä ja tarkotuksena ois lähtä Lontooseen tekeen jouluostoksia. Yritän saada kaikki joulusysteemit tehtyä jo nyt ettei tarvi sitte lähtä hermostuun kilometrien mittasiin kassajonoihin ja tungoksiin! Vaikka tuo jouluhulina on jo päällä nii luulen ja hartaasti toivon ettei tarttis sitä pahinta jouluhössötystä täällä vielä ens viikolla kokea :D Tän kuun lopussa täällä Leightonissa sytytetään jouluvalot ja kylällä on jonku tyyppiset joulumarkkinat koko viikonlopun ajan, niitä sitte katteleen synttäreitten jälkeen. On se 19 vaa turha ikä! 




Huomenna mut kutsuttiin kaverin luokse dinnerille ja mikä parasta huomisessa on, on se, että saa taas vaa hengähtää emmerdalea muistuttavissa maisemissa keskellä ei mitään ja viettää aikaa ihanan ihmisen seurassa :) Oho tulipa joulunen postaus anteeksi siitä mutta kivaa viikonloppua kaikille <3




 kuvat weheartit.com

2 kommenttia:

  1. ihanat jouluvalot!
    siellä onneks vähä valkosena maa, täällä sataa ja sataa vain vettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei täällä mitään lunta oo, tuossa kuvatekstissähä rageen ku miksei vois jo näyttää tolta ;)

      Poista